На одній з луцьких вулиць кілометровий затор через слідчий експеримент

0
1
На одній з луцьких вулиць кілометровий затор через слідчий експеримент
Вулиця Гнідавська у Луцьку виявилась заблокованою за майже 40 хвилин через відтворення обставин ДТП, яке проводила поліція. Легкові автомобілі розвертали, рух громадського транспорту був заблокований.

Про це в коментарі інформаційному агентству "Волинські новини" повідомив директор Луцького підприємства електротранспорту Володимир Пуц.

Зі слів очевидців, близько 19:40 рух вулицею Гнідавською в напрямку мікрорайону ЛПЗ виявився повністю заблокований – легкові автомобілі розвертали, а громадський транспорт стояв в заторі.

Як повідомив Володимир Пуц, близько 40 хвилин тролейбуси з пасажирами були заблоковані.

«Кажуть, що поліція проводила відтворення обставин аварії, яка сталася раніше, тому перекрили рух. І це в час, коли люди якраз повертаються додому. Жаль тих пасажирів, яким довелось в транспорті чекати, поки вулицю розблокують», – каже Володимир Пуц.

З його слів, за станом на 20:20 рух транспорту відновили. Натомість в сервісі Google Maps вулиця Гнідавська і її перехрестя з вулицею Потебні досі відображаються як такі, де рух транспорту утруднений.

Головне фото- ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні