--> Труп у «Срібних лелеках»: у номері знайшли перуки та специфічний одяг | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Труп у «Срібних лелеках»: у номері знайшли перуки та специфічний одяг

1
4
Труп у «Срібних лелеках»: у номері знайшли перуки та специфічний одяг
Чоловік, тіло якого знайшли на балконі в готельно-ресторанному комплексі «Срібні лелеки», виявився 36-річним лучанином.

Цікавим є те, що у номері, який зняв загиблий, були розкидані перуки. Про це ІА Волинські Новини стало відомо із достовірних джерел серед працівників готелю та в правоохоронних органах.

Нагадаємо, тіло знайшли в готелі комлексу "Срібні лелеки" надвечір у середу, 13 листопада. Попередня причина смерті – нещасний випадок внаслідок падіння зі сходів. Біля тіла була граната. Відомо, що вона піротехнічна, а не бойова.

Як повідомляють джерела, учора, 12 листопада, чоловік із луцькою пропискою 1983 року народження, самостійно зняв номер у готелі. На момент реєстрації він був сам.

«Алкоголю у його номері не було, натомість у кімнаті були розкидані різні перуки та специфічний одяг», – розповідають очевидці.

Натомість, інші джерела повідомляють, що на одному із відео із камер спостережень готелю видно, що чоловік неодноразово падав – ймовірно, перебуваючи у стані наркотичного сп’яніння.

Разом із тим, у готелі розповіли, що працівники не помічали, щоб до чоловіка хтось приходив, однак ці свідчення перевіряють правоохоронці, яким надали відео із камер спостережень.

Наразі інцидент внесли до ЄРДР як «умисне вбивство», але більш точні обставини загибелі чи смерті лучанина встановлять після проведення судово-медичної експертизи. Ведеться слідство.
Теги: тіло, готель
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Педрилко?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні