--> Розповіли про стан 8-місячного малюка з Волині, батьки якого отруїлися сурогатом | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Розповіли про стан 8-місячного малюка з Волині, батьки якого отруїлися сурогатом

4
6
Розповіли про стан 8-місячного малюка з Волині, батьки якого отруїлися сурогатом
Розповіли про стан 8-місячного хлопчика, який разом з батьками потрапив до лікарні через отруєння невідомою речовиною.

У вівторок, 12 листопада, дитину перевели з реанімаційного відділення у педіатричне, пише "Вісник".

Нагадаємо, у селі Яромель Ківерцівського району подружжя отруїлося невідомою речовиною. Згодом 45-річний чоловік помер у лікарні, за життя його дружини борються медики у Луцькій міській клінічній лікарні

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Тато помер, мама – в реанімації: потрібна допомога немовляті, батьки якого отруїлися сурогатом

Непритомних чоловіка і дружину односельці знайшли 11 листопада в будинку на території ферми, де вони жили і працювали, біля них лежав і їхній 8-місячний малюк. Усіх трьох забрали у лікарню, у дитини отруєння не виявили. Що за рідину випило подружжя, достеменно невідомо. Коли їх знайшли, в хаті на столі було чимало страв, зокрема і консервовані гриби.

Зі слів матері потерпілої Галини Хоніної, подружжя ходило по гриби, у лісі знайшли якесь вино, спробували, а то, виявилася, отрута.

Як розповіла завідувачка педіатричного відділення №3 центру дитячої онкогематології ВОДТМО Яна Рижко, стан дитини – середньої важкості. Родичі до дитини жодного разу не навідувалися. Учора малюка перевели з реанімаційного відділення.



"У дитини немає ознак інтоксикації, однак діагностували залізодефіцитну анемію. Хлопчик поводить себе нормально, звісно, плаче і хоче на ручки. Дитина лежала біля п’яних матері і батька на холодній підлозі, тож дуже змерзла. Через це в нього зараз підвищена температура. І оскільки у нього знижений гемоглобін, то швидше за все ця дитина добре не харчувалася. На свій вік, а йому вже 8 місяців, він розвинений повноцінно. Оскільки за весь час ніхто з рідних не прийшов, його доглядає медперсонал і мами, які лежать з іншими дітками. Ліками він забезпечений. Підгузки, одяг і суміші поприносили люди. Що на майбутнє буде з дитиною, вирішуватимуть соціальні служби, оскільки сім’я там неблагополучна", - розповідає лікарка.

Одна з мам з палати, де лежить хлопчик - Галина з Нововолинська, розповідає:

"Я вважаю, що дитина, це дар від Бога. Багато сімей хочуть мати діток, і не можуть. Цей малюк хоче ласки, материнської любові. Загалом він хороша дитина. Сьогодні трішки погано спав вночі, їсти хоче, а з пляшки не вміє їсти, то ми з ложечки його годуємо. Також колишемо його. Всі мами з палати біля нього. І підгузки ми міняємо йому. Стільки людей відгукнулося, я була просто вражена, приносять суміші, підгузки, одяг. Я навіть не думала, що в нас стільки добрих людей".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай эхби всі алкаші повиздихали!
Відповісти
Можливо хтось знає чи можна гроші на картку перерахувати на допомогу
Відповісти
Яб хотив всиновити того хлопчика як це зробити я
Проживаю в Польши
Відповісти
А якби я хотіла його всиновити . Теж проживаю в Польші.
Нажаль ніяких контактів ніде не можу знайти, щоб дізнатись про подальшу долю цього маленького янголятка
Якщо читатиме мій коментар людина, яка буле володіти інформацією стосовно подальшої долі хлопчика .
Дайте будь-ласка знати aav096@gmail.com
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні