--> Судили волинянку, яка їздила п'яна за кермом | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Судили волинянку, яка їздила п'яна за кермом

0
3
Судили волинянку, яка їздила п'яна за кермом
Жительку Володимир-Волинського району судили за водіння напідпитку.

Про це йдеться на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень, інформує сайт «Княжий Град».

Жінка 20 жовтня після опівночі кермувала транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння по вулиці Шевченка у селі Рогожани, Володимир-Волинського району.

За встановленим законом порядком, водійка пройшла перевірку на вміст алкоголю у крові приладом «Драгер», який показав 0, 23% проміле.

Відповідно до постанови Володимир-Волинського міського суду, жінка порушила пункт 2.9 Правила дорожнього руху про Обов’язки і права водіїв механічних транспортних засобів, за що передбачена відповідальність за ч.1 ст.130 КУпАП.

Свою винуватість водійка визнала, розкаялася у вчиненому та попросила суд не позбавляти її права кермувати, оскільки саме на авто добирається до роботи з Володимир-Волинського району у Нововолинськ.

Керівництво підприємства, на якому жінка працює складальником-обробником котушок трансформаторів, та трудовий колектив взяли водійку на поруки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні