--> Чоловіки розповіли, що їм подобається в ліжку. 18+ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чоловіки розповіли, що їм подобається в ліжку. 18+

3
-1
Чоловіки розповіли, що їм подобається в ліжку. 18+
Якщо у вашому інтимному житті настав період, коли секс без вогника іноді розбавляється оральним, значить, ви трохи стомилися.

Експерти Cosmo вирішили дізнатися, як повернути блиск в очах і сексуальну фантазію. І запитали в чоловіків, що їм найбільше подобається в ліжку, - передає Уніан.

1. Не поспішай «Я дуже люблю повільний секс з переважанням оральних ласк з обох сторін. Багато поцілунків, жорсткі ласки, облизування випадкових частин тіла... Клас!» — Михайло, 25 років.

2. На боці «Мені подобається, коли ми лежимо на боці, обличчям один до одного, тому що це і зближує, і може повернути в будь-яку сторону, від несміливих ласк до любовної агресії. Ми дивимося в очі, можемо контролювати швидкість та інтенсивність сексу. Вона каже, що і клітор в такій позі отримує те, чого хоче, а це особливо приємно», — Євген, 35 років.

3. Коліна на плечах «Не можу похвалитися величезним пенісом, але в такій позі нам обом подобається найбільше. Вона лежить на спині, закидає ноги мені на плечі — і все виходить якнайкраще», — Іван, 29 років.

4. Секс на кріслі
«Наш улюблений варіант — секс на стільці або в кріслі. Я все бачу і до всього дотягуюся, включаючи її груди й клітор. Знаю багатьох чоловіків, які люблять позу "наїзниці навпаки“, щоб дивитися на сідниці, але мені страшно, раптом вона мені щось пошкодить», — Петро, 31 рік.

5. Догі-стайл «Моя улюблена поза! В ній подобається все: кут, огляд, зручність», — Борис, 27 років.

6. Наїзниця
«Мені ця поза подобається більше догі й „наїзниці навпаки“, тому що є зоровий контакт, я можу торкатися її тіла та бачити реакцію», — Павло, 37 років.

7. Секс перед дзеркалом «Будь-які рухи перед дзеркалом кращі від рухів без дзеркала. Дивитися в дзеркалі, як вона робить мінет, — найпрекрасніша картина в моєму житті! Друга — бачити, як вона сидить зверху. Дзеркало показує те, що не видно очам», — Андрій, 37 років.

8. 69 «Чудова поза, якщо ви одного зросту. Нам обом дуже зручно, і кожен раз ми привносимо в цю позу щось нове», — Тимур, 41 рік.

9. Фантазії «Мені подобається, коли вона розповідає про свої бажання і при цьому торкається мого тіла. Описує всі деталі й дивиться на мене широко розплющеними очима. Ледве стримуюся, щоб одразу ж отримати оргазм», — Костянтин, 29 років.

10. Місіонерка «Люблю цю стару добру позу, коли я можу контролювати темп і ритм. Можу гладити її руками й відчувати все її тіло», — Олег, 25 років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ржу не могу
Відповісти
люблю жоский.ремнивий секс
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают намного больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть СМИ подает искаженную информацию, поэтому приходится искать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только проверенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/finansy/zarplata/zarplata-pracivnikiv-aparatu-sudu-v-ukra%D1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/osvita/stipendiya-v-ukra%D1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/
https://sylnaukraina.com.ua/
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/virobnichij-kalendar-na-serpen-2018-rik-v-ukra%d1%97ni.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні