--> У Алли Мазур виявили тяжку хворобу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Алли Мазур виявили тяжку хворобу

1
-1
У Алли Мазур виявили тяжку хворобу
У телеведучої виявили злоякісну пухлину.

Телеведуча ТСН.Тижня на телеканалі "1+1" Алла Мазур повідомила про свою тяжку хворобу.

"У мене виявили злоякісну пухлину. Вони, виявляється, є безсимптомні. І я - починаю боротися", - написала ведуча у фейсбуці.

Алла Мазур зазначила, що спочатку не хотіла розповідати публічно про свою хворобу.

"Піймала себе на бажанні закритися в собі і певний час так робила. Але згодом зрозуміла: не можна боятися. Ми мусимо змінити ставлення до онкохвороб у суспільстві. Навчитися говорити про них - відкрито і спокійно. І з рівня трагедії - переводити на рівень проблеми. Яку - можна вирішити. Бо це, звісно, не нежить. Але давно не вирок. Медицина навчилася справлятися з цим - в багатьох випадках. Головне - виявити вчасно. Тому - вирішила розказати вам", - написала телеведуча.

Вона каже, що вчасно виявила хворобу.

"Вдячна собі, що таки знайшла час для огляду. Вдячна українським лікарям, які вчасно відправили на біопсію: виконавши міжнародний протокол. Вдячна за допомогу моїй родині, моїм друзям, моїм колегам з ТСН, готовим підставити плече у важку хвилину. Сподіваюсь на делікатність колег з інших видань. І розказую, щоб надихнути кожну українську жінку - особливо після 45-ти - проходити профілактичний огляд хоча б раз в рік. І зробити це - невідкладно. Ставитись до себе уважно. Знаходити час - і перевірятись. Бажано - кількома способами. І навіть в кількох установах. Тоді шанси на здорове життя значно зростають", - наголошує телеведуча.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому не телеведуча 1+1 сука Наталія Мосейчук?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні