--> У деяких луцьких маршрутках можна оплатити проїзд через «Приват24» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У деяких луцьких маршрутках можна оплатити проїзд через «Приват24»

0
0
У деяких луцьких маршрутках можна оплатити проїзд через «Приват24»
У маршрутних таксі, що належать одному із луцьомуперевізнику ТОВ ВТП «Санрайз» ЛТД – наклейки із QR-кодом, за допомогою якого клієнти ПриватБанку можуть оплатити проїзд.

Про це повідомляє ІА "Волинські новини".

А ось питання перевезення пільгових категорій населення залишається відкритим, оскільки оплату чи фіксацію проїзду саме таких громадян у програмі не передбачили. Утім, зі слів представника від перевізника, у перехідний період луцькі пільговики можуть пред’явити посвідчення водієві або ж контролеру, і таким чином отримати право на безкоштовний проїзд.

Тож, враховуючи те, що у лучан виникло чимало запитань, розпитали про нововведення у директора ТОВ ВТП «Санрайз» Миколи Лисеюка.

«Ми уклали договір із «ПриватБанком», який є державним, виготовили QR-коди і запустили систему, яка відмінно працює. Такі коди є у транспортних засобах на всіх маршрутах «Санрайзу» - 1, 2, 8, 10, 12, 16, 17, 21, 22», - розповів представник перевізника.

Зі слів Миколи Лисеюка, також на усіх маршрутах «Санрайзу» планують встановити й валідатори. Однак, на запитання – коли, відповів: «Ось як ми їх встановимо і якісно запустимо цю систему – тоді вас і запросимо».

Натомість підприємець каже, що нововведення із Луцькою міською радою не узгоджував.

«А з ким я маю радитися? З міською радою? Згідно із рішенням виконкому Луцької міської ради про введення нової системи оплати, одне одному не заважає. Аби пасажиру було зручно. Хтось карткою розрахується, а комусь зручніше і у «Приват24». Це ж державний банк, у якого відсотки нижчі, ніж у турецької компанії», - зазначив очільник «Санрайзу».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні