--> На Волині судили росіянина, який давав хабаря патрульним | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині судили росіянина, який давав хабаря патрульним

0
4
На Волині судили росіянина, який давав хабаря патрульним
У Ковелі за хабар поліцейським судили росіянина.

П’яний за кермом росіянин «погорів» на хабарі у 100 доларів США, які дав патрульним, щоб його не притягували до адміністративної відповідальності, пише Район.Ковель.

У Ковелі на вулиці Миколи Пирогова, неподалік кафе «Полісся», наряд патрульної поліції в другій половині дня виявив автомобіль «Renault» під керуванням громадянина Російської Федерації Олександра Корастєльова, який перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Під час оформлення матеріалів про порушення Правил дорожнього руху, росіянин запропонував поліцейським 100 доларів США, за те, щоб вони не складали протокол. Правоохоронці попередили чоловіка з приводу його протиправних дій, але той проявив настирливість.

Відносно хабародавця поліцією було відкрито кримінальне провадження №120190301100001727 за ч. 1 ст. 369 КК України. В судовому засіданні він повністю визнав свою провину.

Ковельський міськрайонний суд під головуванням судді В’ячеслава Лесика визнав Олександра Корастєльова винним та призначив йому покарання у виді штрафу в розмірі п’ятисот неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 8500 гривень.

Росіянина ще мають судити за перебування у нетверезому стані за кермом автомобіля.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні