У Луцьку представили керівника управління СБУ Волині

0
-2
У Луцьку представили керівника управління СБУ Волині
У Луцьку 12 листопада колективу Управління СБУ у Волинській області представили нового керівника – полковника Павла Олексійовича Данюкова.

Про це інформує пресслужба УСБУ у Волинській області

Він призначений на цю посаду Указом Президента України №815/2019 від 07.11.2019 року.

Павло Олексійович Данюков народився 10 липня 1976 року у м. Івано-Франківськ. Закінчив Національну академію СБУ у 1998 році. Розпочинав свою службову діяльність в Управлінні СБУ в м. Києві та Київській області, де пройшов шлях від оперуповноваженого до керівника відділу. З 2010 року керівник відділу Центрального апарату СБУ. З 2014 року – заступник начальника управління боротьби з корупційними злочинами в середовищі співробітників правоохоронних органів головного управління СБУ боротьби з корупцією та організованою злочинністю.

До призначення на Волинь Павло Олексійович обіймав посаду заступника начальника головного управління СБУ в м. Києві та Київській області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні