У Луцьку учениця збирає вчительці кошти на реабілітацію після операцій на мозку

0
4
У Луцьку учениця збирає вчительці кошти на реабілітацію після операцій на мозку
Небайдужих просять допомогти зібрати кошти на лікування вчительки луцької гімназії №4, лучанки Віти-Анни Коробенко. На лікування і реабілітацію потрібні чималі суми, які самотужки родині Ганни Павлівни зібрати не під силу.

Про збір коштів на порятунок життя учительки пише у фейсбуці Anzhelika Kholodna. Усіх небайдужих просять допомогти коштами.

Нагадаємо, учительці Луцької гімназії №4 імені Модеста Левицького Ганні Коробенко раптово стало зле. Їй зробили операцію на мозку.


ЧИТАТИ ТАКОЖ: Ганна Коробенко у реанімації. Її стан стабільно важкий.

Друзі із різних країн, усі колеги-вчителі по гімназії N4 міста Луцька, а також учні Віти об’єдналися, щоб домомогти їй повернутися до повноцінного життя після кількох складних операцій на мозку.

Діагноз: спонтанний субарахноідальний і паренхіматозний крововилив на ґрунті розриву МА (мішкоподібної аневризми) ділянок МІ-М2 лівої СМА (середньої мозкової артерії).

І оптимістичний, і песимістичний сценарії розвитку наступних подій передбачають величезні витрати на лікування, підтримання життєдіяльности, реабілітацію, яка власне і стане лікуванням, якщо все буде гаразд.

Для родини Віти, яка досі сама виховувала неповнолітнього сина, ці кошти - не реальні. Тож одна з її учениць, Христина Сухоставська, організувала збір на своє ім’я на карту 4149 4991 3167 6916.

Усіх небайдужих просять допомогти зібрати кошти для порятунку життя лучанки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні