Рожищенська міська рада звернулась до прем’єра і голови Верховної Ради

0
2
Рожищенська міська рада звернулась до прем’єра і голови Верховної Ради
Рожищенська міська рада долучилася до Всеукраїнської акції «Поверніть гроші громадам!», ініційованої Асоціацією міст України.

Про це повідомляють на сайті Рожищенської міської ради.

У понеділок, 11 листопада, в Рожищенській міській раді провели позачергову сесію, щоб захистити власні інтереси у Держбюджеті-2020.

Депутати на сесії прийняли звернення щодо фінансового забезпечення потреб мешканців Рожища, яке адресували Голові Верховної Ради України Дмитрові Разумкову та Прем’єр-міністрові України Олексієві Гончаруку.

Зауважимо, проєкт Державного бюджету на 2020 рік зменшує доходи місцевого самоврядування всупереч тому, що протягом останніх років значно збільшені повноваження та сфери відповідальності громад.

Передбачений місцевим бюджетам ресурс не дозволить органам місцевого самоврядування виконувати власні та делеговані повноваження, унеможливить надання послуг громадянам.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні