Інтрига у матчі тривала довго: у Луцьку відбувся фінал кубка з футболу – 2019

0
-1
Інтрига у матчі тривала довго: у Луцьку відбувся фінал кубка з футболу – 2019
У неділю, 10 листопада, на стадіоні зі штучним покриттям СНУ ім. Лесі Українки відбувся фінальний матч та нагородження переможців кубка міста Луцька з футболу – 2019.

Про це повідомили на сторінці департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради.

У вирішальному матчі зустрічались команди "Волинь-АТО" та "Магніт" (який є багаторазовим переможцем чемпіонату міста Луцька з футболу).

Інтрига у матчі тривала досить довго. Команди досить часто обмінювались небезпечними атаками. Після того, як рахунок став 2:5 на користь "Магніту", команда "Волинь-АТО" пішла вперед. Проте забити вони так і не змогли. Натомість пропустили ще один. Фінальний рахунок – 2:6. "Магніт" стає володарем кубка міста Луцька з футболу 2019 року. До речі, що покером (чотири забиті м'ячі) відзначився Василь Сачко ("Магніт").

Кращими гравцями кубка визнано Василя Сачка ("Магніт") та Руслана Ткачука("Волинь-АТО").

До слова, Василь Сачко виступав за команди «Таврія» (Сімферополь), «Оскіл» (Куп'янськ), «Волинь» (Луцьк) «Кривбас» (Кривий Ріг) та «Ворскла». Володар Кубка України, найкращий гравець та найкращий бомбардир Першої ліги України сезону 2001–2002 років, екстренер "Ворскли" (Полтава).

Захід організували департамент сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради та федерації футболу міста Луцька.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні