--> Волинянин створив у рідному місті «маленьку Італію». ФОТО. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинянин створив у рідному місті «маленьку Італію». ФОТО. ВІДЕО

0
5
Волинянин створив у рідному місті «маленьку Італію». ФОТО. ВІДЕО
Андрій Гнатюк з Володимира-Волинського за власні кошти облаштував для мешканців та гостей міста терасу біля річки.

Створити подібну терасу в італійському стилі дизайнер хотів давно, проте, перед тим, як приступити до роботи потрібно було вирішити певні питання, - пише БУГ.

Тераса чудово пасує до рекреаційної зони, яка розташовуватиметься через річечку, а також до будинку, де живе Андрій Гнатюк.

Будинок, у якому мешкає, Андрій Гнатюк будував власноруч разом з батьком. Він розповідає, що вже тоді, близько 10-ти років тому бачив, як в майбутньому все виглядатиме і ця картина додавала натхнення. Дизайнер розповідає, що все робить у своє задоволення.

“Люди думають, що все мені легко дається. Насправді це не так. Я приїжджаю додому з роботи, доглядаю за рослинами, щось ремонтую, будую далі і створюю”, – говорить дизайнер.

Андрій розповідає, що чув, як перехожі називають його будинок замком. Особливо дивуються і часто запитують його про дах, а саме, чому він такої складної форми. А тому, розповідає він, навіть творчі доби ренесансу старалися зробити дахи гарнішими, різноманітної форми, бо саме зверху будинок було видно ангелам.

На вулиці неподалік оселі дизайнера журналісти побачили ще один будинок, у схожому виконанні. Як виявилося, його теж будувати за задумом Андрій Гнатюка.

Дизайнер розповідає, що свою оселю зводив за правилами фен-шую і їх не варто відкидати у містобудуванні, адже від цих правил залежить гармонія і повноцінне життя. Так Володимир знаходиться біля річки Луга. А вода може додавати або ж навпаки – забирати енергію, залежно від вигинів русла.

Будинок і терасу над Риловицею Андрій будував згідно цих правил.

Тераса – це громадське місце, яке дизайнер створює своїми силами і коштом.

“Я б міг із сім’єю поїхати в Італію в чудовий 5-зірковий готель, а можу будувати Італію тут”, – сказав Андрій Гнатюк.

І він будує. В планах розширити і зробити ще один рівень тераси, сходи до річки, висадити тут рослини. Ціль подібної зони – це дати людям можливість прийти і сфотографуватися, провести гарно час, отримати естетичне задоволення.

Коли люди приходитимуть сюди, у невеличку Італію у Володимирі, знову і знову, то архітектор вважатиме, що він досягнув поставленої цілі.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні