Мера містечка протягли по вулицях, облили фарбою і відрізали волосся

1
3
Мера містечка протягли по вулицях, облили фарбою і відрізали волосся
Мер містечка у Болівії зазнала нападу опозиційних протестувальників, які тягали її по вулицях босоніж, поливали червоною фарбою та обстригли волосся.

Патрісію Арсе з партії MAS ( "Рух до соціалізму"), яку очолює президент Ево Моралес, віддали поліцейським через кілька годин після нападу, - пише ВВС Україна.

Вже два тижні між прихильниками Моралеса та його опонентами тривають сутички, які розпочалися після оголошення результатів президентських виборів 20 жовтня.

У зіткненнях загинули щонайменше три людини.

Група антиурядових протестувальників перекрила міст у Вінто, невеликому містечку в провінції Кочабамба в центральній Болівії.

Поширилися чутки, що двох опозиціонерів вбили поблизу міста в сутичках із прихильниками Ево Моралеса, тому розлючені демонстранти увірвалися до ратуші міста, де знаходилася мер Патрісія Арсе.

Демонстранти звинуватили пані Арсе в намаганні зірвати протести і в смертях, про які ширилися чутки.

З криками "вбивці, вбивці" чоловіки в масках протягнули її по вулицях до мосту. Там вони змусили її стати на коліна, насильно обстригли волосся і облили червоною фарбою. Вони також змусили її підписати заяву про відставку.

Зрештою пані Арсе передали поліції, яка доставила її до місцевої лікарні.

У ратуші демонстранти побили скло і підпалили будівлю.

Пізніше одна смерть з тих, про які ходили чутки, була підтверджена. 20-річний Лімберт Гусман Васкес став третьою жертвою конфронтації - його знайшли з проламаним черепом, травмами, які могли бути викликані вибуховим пристроєм.
Теги: мер, сутички
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
непогано булоби оттако і крадія пенсій ЗЕлупу облити фарбою і протягти..... ганебного крадія пенсій ЗЕлупу На Нари!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні