Пільгові е-квитки видаватимуть лише тим, хто прописаний в Луцькій територіальній громаді

0
-4
Пільгові е-квитки видаватимуть лише тим, хто прописаний в Луцькій територіальній громаді
У п’ятницю, під час засідання виконавчого комітету підтримали два проєкти рішення, що стосуються впровадження електронних квитків у громадському транспорті. Зокрема, про упорядкування видачі електронних квитків для пільгових категорій громадян у місті Луцьку.

Такі квитки видаватимуть на безоплатній основі пільговикам, а також учням закладів загальної середньої освіти, які перебувають на обліку в Реєстрі за місцем проживання в Луцькій міській територіальній громаді, – повідомили в пресслужбі Луцької міськради.

Члени виконкому внесли зміни до тристоронньої угоди “Про організацію та обслуговування електронних систем у громадському транспорті міста Луцька”.

Зокрема, на період впровадження у Луцьку системи електронної оплати проїзду на перевізників не будуть накладатися штрафи через відсутність рейсів, недотримання графіків руху. Також впорядкують правила видачі засобів контролю електронних квитків. Наприклад, якщо у перевізника працюють дві особи, що здійснюють контроль, то такому перевізнику дадуть 2 засоби контролю.

Перший заступник міського голови Григорій Недопад зазначив, що впровадження електронної системи оплати проїзду дасть можливість побачити реальну кількість пасажирів, які користуються громадським транспортом, в тому числі пільговиків. Тому аби ця система запрацювала ефективно та вчасно, міська влада вирішила піти на певні поступки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні