--> Патрульні вимагають демонтувати знаки, які встановили муніципали біля луцького ринку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Патрульні вимагають демонтувати знаки, які встановили муніципали біля луцького ринку

8
-5
Патрульні вимагають демонтувати знаки, які встановили муніципали біля луцького ринку
Знаки про заборону зупинки біля Центрального (Старого) ринку у Луцьку встановили без дозволів. Патрульні просять їх демонтувати.

Нагадаємо, поблизу Центрального ринку 7 листопада з’явилося кілька дорожніх знаків «Зупинку заборонено», зокрема на вулицях Глушець, Ковельській, Замковій, Галшки Гулевичівни, які встановив Департамент муніципальної варти Луцькради.

Муніципали пояснили потребу у таких знаках транспортними незручностями, підвищеною аварійністю та заторами на перетині вулиць Ковельської і Глушець, пише "Перший".

Встановивши знаки, муніципали почали виписувати штрафи усім, хто припаркувався поблизу ринку.

«Приїхав на ринок, потрібно було дещо купити, припаркувався в звичному місці. Дивлюсь, знак з’явився і муніципали ходять, фотографують автомобілі, щоб складати протоколи про адмінпорушення. Мені здалося все це дуже підозрілим, бо знаю, скільки часу йде на погодження проєкту чи дорожньої розмітки, чи знаків. Тому підійшов до муніципала і попросив показати план території, де вказане розміщення дорожніх знаків. Щоб пояснили, з якого дива тут з’явилася заборона зупинятися. Але мені нічого не показали, швидко від мене пішли і не фотографували моє авто», – розповів один із водіїв.

Журналісти звернулися за коментарем до управління патрульної поліції Волинської області.

«Патрульна поліція не отримувала проєкту-схеми щодо розміщення цих дорожніх знаків. Проте, згідно із законодавством, встановлення таких знаків потрібно погоджувати у відділі безпеки дорожнього руху. Має бути погоджена схема організації дорожнього руху і лише після цього можна встановлювати знаки. Тож поліцейські видали вимогу департаменту ЖКГ на демонтаж цих знаків», – повідомили у пресслужбі установи.

Як розповідають водії, знаки заборони зупинки встановили усюди, де раніше паркувалися відвідувачі ринку. Лучани вважають, що такий крок – ще один метод вплинути на підприємців Старого ринку, щоб зробити торгівлю в цьому місці менш привабливою і швидше перенести торгові місця з історичної частини міста.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво чи через беззаконі дії керівниці муніципалів їй дадуть повищену премію?
Відповісти
Краще забороніть поворот на ліво з Перемоги на вулицю 8Березня
Відповісти
Вообще полный беспредел
Відповісти
Ще біля цнапу гляньте. Там ці муніципальні унікуми також все знаками обліпили

Відповісти
Біля ЦНАП пішохідна вулиця,там автомобілям не місце!
Відповісти
ДО РЕЧІ, НІХТО НЕ ЗВЕРНИТЬ УВАГУ, ЩО ПОМЕРЛОГО ІЗ ЛУЦЬКА. ВЕЗУТЬ НА КЛАДОВИЩЕ ГАРАЗДЖІ ІЗ ПОРУШЕННЯМ ПРАВИЛ ДОРОЖНЬОГО РУХУ. ПЕРЕД ПОВОРОТОМ НА КЛАДОВИЩЕ НАЛІВО ДОРОЖНЯ РОЗМІТКА (ЩЕ З ЧАСІВ
РАДЯНСЬКОГО СОЮЗУ НЕ ПЕРЕГЛЯДАЛАСЬ , КОЛИ МЕНТИ ЛОВИЛИ ГРОШІ ) НЕ ДОЗВОЛЯЄ ПОВОРОТ НАЛІВО, АЛЕ АВТОМОБІЛЬ РИТУАЛЬНОЇ СЛУЖБИ НА ЦЕ НЕ ЗВЕРТАЄ УВАГИ. ЧИ ЗНАЙДЕТЬСЯ У ЛУЦЬКУ ЧИНОВНИК ,ЯКИЙ ВИПРАВИТЬ ЦЕ НЕПОДОБСТВО.
Відповісти
Цікаво на встановлення знаків були витрачені бюджетні місцеві кошти і на демонтаж знаків бюджетні місцеві кошти, хто понесе відповідальність за нецільову розтрату бюджетних коштів і кого за це притягнуть до відповідальності.
Відповісти
Цікаво а чого патрульні ігнорують парковки на тротуарах,рух по тротуарах,що це не є порушенням ПДР на яке має звертати увагу патрульна поліція,а знаки їм очі засліпили?!Може треба спочатку свої обов'язки виконувати,а вже потім інших вчити як треба працювати!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні