--> Один із перевізників Луцька підтримав впровадження електронного квитка. ЗАЯВА | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Один із перевізників Луцька підтримав впровадження електронного квитка. ЗАЯВА

0
4
Один із перевізників Луцька підтримав впровадження електронного квитка. ЗАЯВА
Підприємство ТОВ «Санрайз» надіслало на електронну адресу інтернет-видання «Волинь24» лист, в якому заявляє про цілковиту підтримку впровадження електронного квитка у Луцьку.

У ній сказано, що непорозуміння і суперечки з оператором з впровадження системи – компанією «Сіті Кард Систем» вдалося врегулювати.

Текст заяви подаємо без змін:

Ще в 2017 році підприємство самостійно впроваджувало на одному з маршрутів міста можливість оплачувати проїзд безготівково, а у 2018 році місцева влада підтримала наше підприємство на рівні міста та запровадила обов’язковою процедурою оплати електронними квитками для всіх перевізників з кінця 2019 року, про що ми беззаперечно вдячні.

Правильно впроваджений даний метод оплати дасть можливість для перевізника отримувати повний дохід на підприємство за проїзд пасажирів, унеможливить приховування виручки водієм та дасть змогу вести правильний облік доходів та витрат.

Наголошуємо, що непорозуміння та суперечки стосувалися виключно деяких пунктів договору з Оператором з впровадження системи – компанією «Сіті Кард Систем» і жодним чином не стосувались договору з містом, їх нарешті вдалось виключити за сприяння керівництва Луцької міської ради, а саме Г. Недопада та І. Поліщука.

Сьогодні на чергових перемовинах у Луцькій міській раді узгоджено уникнення спірних моментів у договорі з оператором впровадження системи, враховано перехідний період для впровадження електронного квитка.

Від цього моменту починається встановлення валідаторів на автобуси нашого підприємства.

Працівники підприємства «Санрайз», що більше 20 років працює у місті Луцьку, щиро вдячні керівництву Луцької міської ради за допомогу у вирішенні конфлікту з Оператором «Сіті Кард Луцьк» та сподіваються і на подальшу підтримку впродовж експлуатації системи.

Довідково:

ТзОВ ВТП "Санрайз" ЛТД обслуговує автобусні маршрути № 1, 2, 8, 10, 12, 16, 17, 21, 22, 22а.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні