У Луцьку біля ринку облаштували парковку для людей з інвалідністю. ФОТО

0
2
У Луцьку біля ринку облаштували  парковку для людей з інвалідністю. ФОТО
Біля Центрального ринку у Луцьку з'явилася парковка для людей з інвалідністю.

Про це повідомляють муніципали у своєму фейсбуці.

"Проаналізувавши проблематику паркування, ми дійшли висновку, що особам з інвалідністю просто немає де припаркувати авто в районі Центрального ринку. Ми вирішили допомогти врегулювати це питання, адже воно дуже актуальне", – йдеться у повідомленні.

Так, у четвер, 7 листопада, встановили нові дорожні знаки 5.38 "Місце для стоянки" разом з табличками до них 7.17 "Особи з інвалідністю", та 7.4.4 "Час дії" (з 8.00 – 17.00).

"Ці знаки поширюватимуться саме на ці спеціально відведені "карманчики" для паркування транспортних засобів. Таким чином, у вказаних місцях можливість паруватись матимуть лише особи з інвалідністю – з 8.00 до 17.00 години, що надасть змогу комфортно під'їхати та виїхати з місця для паркування. Окрім того буде нанесено і спеціальну розмітку жовтого кольору з настанням погодних умов для цього", – пишуть муніципали.

Зауважимо, що відповідно до норм чинного законодавства усі водії-інваліди повинні мати на своїх автомобілях розпізнавальні знаки "водій з інвалідністю" і мати при собі документи, що засвідчують у них наявність інвалідності.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні