Мотоцикліст підірвав «Мерседес» з людьми: подробиці теракту у столиці. ВІДЕО

0
-1
Мотоцикліст підірвав «Мерседес» з людьми: подробиці теракту у столиці. ВІДЕО
У Києві на житомирській трасі невідомий мотоцикліст залишив вибухівку на даху 600-го «Мерседеса», після чого стався потужний вибух.

Як з'ясувалося, було скоєно замах на бізнесмена, директора фармацевтичної компанії Ігоря Сало, пише "УНІАН".

Нагадаємо, інцидент трапився ввечері у середу, 6 листопада.

Теракт у Києві: перші повідомлення – про вибух маршрутки

Близько 11 вечора в соцмережах з'явилися перші повідомлення про теракт у Києві. Спочатку повідомлялося, що кинули вибухівку на дах маршрутки. Пізніше з'ясувалося, що вона стояла поруч у момент вибуху. За інформацією очевидців, в маршрутці багато постраждалих, але всі живі.

Підірвали 600-й "мерседес": один убитий, двоє поранених

"Під Києвом, на повороті на спорткомплекс "Чайка" підірвали автомобіль. Одній людині відірвало голову, двох осіб у важкому стані госпіталізують у лікарню. Виклик швидкої допомоги був о 21:42", - повідомили подробиці журналісти. Пізніше стало відомо, що було скоєно замах на директора фармацевтичної компанії Ігоря Сало. Відомо, що в результаті вибуху загинув чоловік, який перебував у машині, ще дві людини – у важкому стані.

За попередньою інформацією, загинув не сам Ігор Сало, а його охоронець. Бізнесмена і ще одного чоловіка, що знаходився в машині, госпіталізували у важкому стані.

Увага! Відео містить ненормативну лексику!



Шукають мотоцикліста: увесь у чорному та на чорному мотоциклі

За інформацією ЗМІ, в даний момент розшукується поліцією спортивний мотоцикл попередньо марки BMW чорного кольору (держномер точно невідомий – АА3777 або АА3277) ззаду на мотоциклі встановлений багажник (коробка), за кермом чоловік весь у чорному і чорному шоломі. Введено план "перехоплення".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні