Олег Ляшко побився з волинянином Андрієм Герусом. ВІДЕО

0
4
Олег Ляшко побився з волинянином Андрієм Герусом. ВІДЕО
Лідер Радикально партії Олег Ляшко побився із нардепом від партії «Слуга народу», волинянином Андрієм Герусом.

Про це політики повідомили на сторінках у фейсбуці.

"Сьогодні відомий захисник бізнесу Ахметова, забутий всіма О.Ляшко мене очікував у аеропорту Бориспіль, щоб влаштувати шоу-провокацію. Знижена на 15% ціна електроенергії та повна готовність до зими ніяк не влаштовує «немонополіста» і вони вдаються до все більш витончених способів, як вести свій бізнес.

Звісно ж, претензія Ляшка, це імпорт електроенергії. Хоча 3 роки імпорту вугілля із Росіі по формулі Роттердам+, що супроводжувалося ростом тарифів для украінських споживачів, його повністю влаштовувало. Бо на цьому добре заробляв його любий «немонополіст».

Все нормально, постраждала тільки сорочка. Такі видатні результати це спільна робота Олега Ляшко та його охоронця. Без свого охоронця він не хотів спілкуватися', - написав Андрій Герус.

"Сьогодні випадково побачив у ЗОДі «слугу народа» Геруса, який відкрив імпорт російської електроенергії з Росії. Коли у російського лобіста закінчилися аргументи, він почав махати руками. Однак проблема від того нікуди не поділася - через зраду Геруса Україна сьогодні потрапляє в повну енергетичну залежність від країни-агресора. Ця зрада має бути розслідувана і покарана!" - повідомив Олег Ляшко на своїй сторінці.

Нагадаємо, що Андрій Герус народився в 1982-му році у місті Нововолинськ Волинської області у шахтарській сім’ї. Закінчив Нововолинський ліцей-інтернат. Родина Геруса проживає у селі Литовеж Іваничівського району.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні