У міськраді заявили, що муніципали у Луцьку не потрібні

1
10
У міськраді заявили, що муніципали у Луцьку не потрібні
У Луцькраді заявили, що департамент муніципальної варти дискредитує ім’я міськради та наживається на лучанах, ігноруючи правила.

Про це стало відомо у середу, 6 листопада, на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради.

Зокрема, в.о. директора департаменту муніципальної варти Роман Кулик попросив два мільйони з бюджету Луцька для впорядкування малих архітектурних форм, тимчасових споруд, металевих та дерев’яних конструкцій в територіальній громаді міста Луцька на 2020 рік.

Член виконавчого комітету Ігор Алексєєв наголосив, що департамент муніципальної варти – це структура, яка працює для того, щоб «дискредитувати ім’я Луцької міської ради».

«Логіки у ваших діях я не бачив і не бачив. За період вашої роботи я переконаний, що ви зробили надбагато, щоб дискредитувати ім’я Луцької міської ради. Йшовши на засідання виконкому, у вас перед входом у департамент припарковані п’ять автомобілів, а ви штрафуєте за це всіх. То правила та штрафи написані тільки для лучан?» – виступив Алексєєв.

Також член виконкому поцікавився, скільки металевих конструкцій демонтували муніципали, бо згідно з розцінками металобрухту (7 тисяч гривень за один гараж), цей департамент мусив би принести до бюджету Луцька мінімум 40-45 мільйонів гривень. Втім цифру демонтованих гаражів в.о. директора департаменту муніципальної варти Роман Кулик назвати не зміг.

Представник департаменту зауважив, що після демонтажу об’єкти відправляють на штрафмайданчик, де власники можуть повернути їх, заплативши штраф.

Це, як переконує Роман Кулик, буває дуже часто. Якщо ж не повертають, то об’єкти здають на брухт.

Ігор Алексєєв та інші члени виконавчого комітету запропонували зняти питання з порядку денного виконавчого комітету, адже відповідач не готовий відповідати на їх питання. Втім Роман Кулик запевнив, що не знає лише декілька цифр. Члени виконкому не проголосували за цей проєкт рішення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Підтримую!!розігнати їх!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні