З озера Світязь вивезли 30 КаМАЗів піску на будівництво

0
-5
З озера Світязь вивезли 30 КаМАЗів піску на будівництво
З озера Світязь вивезли 30 камазів піску на потреби будівництва, яке ведеться на території пансіонату «Шацькі озера».

Про це йдеться у запиті депутатів обласної ради Юрія Ройка та Віктора Радчука, схваленому ще на 25 сесії обласної ради.

Нагадаємо, на Волині невідомі видобували пісок з озера Світязь.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Шацьку розбиралися, хто і навіщо горнув бульдозером пісок зі Світязю

До депутатів звернулись небайдужі представники громадськості та депутати Шацького району. Згідно отриманої інформації добування піску з Світязя було організоване керівництвом пансіонату «Шацькі озера» та ПрАТ «Волиньтурист». Було вивезено 30 камазів піску на потреби будівництва, яке ведеться на території пансіонату «Шацькі озера».

Депутати вернулися до органів прокуратури, національної поліції у Волинській області здійснити відповідні дії щодо факту несанкціонованого добування піску із озера Світязь, виявити порушників і притягнути їх до відповідальності.

Нагадаємо, рішення облради спрямували тимчасово виконувачу обов’язків прокурора Волинської області Цюприку І. В. та начальнику Головного управління Національної поліції у Волинській області Шпизі П.П. для розгляду і вирішення по суті.

Керівник Головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига взяв під особистий контроль справу про незаконне добування піску з озера Світязь.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні