У волинському місті двом 18-річним дівчатам-сиротам придбали квартири

0
-2
У волинському місті двом 18-річним дівчатам-сиротам придбали квартири
У понеділок, 4 листопада, двом нововолинських дівчатам-сиротам, яких виховували сім’ї опікуни, вручили ключі від квартир, які придбали за кошти міського бюджету.

Про це повідомляє сайт Нововолинська.

Приємна подія відбулась у міській раді. Ключі від однокімнатних квартир Валентині Власюк та Наталії Ляснюк вручив перший заступник міського голови, секретар ради Андрій Сторонський.

«Відносьтесь бережно і цінуйте свої квартири. Обживайтесь і живіть там щасливо», – сказав він вручаючи дівчатам ордер та ключі від власного помешкання.

А також запевнив, що питання соціального захисту дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківської любові й уваги для міськради – серед пріоритетних.

«Для дітей-сиріт питання житла має вагоме значення. Самостійно придбати чи відремонтувати квартиру для них – не під силу. Тому ми знаходимо резерви в міському бюджеті і допомагаємо таким дітям», –зауважив Сторонський.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні