Ірина Луценко вирішила відмовитись від депутатського мандата

0
9
Ірина Луценко вирішила відмовитись від депутатського мандата
Народний депутат від "Європейської солідарності" Ірина Луценко подала заяву про дострокове припинення депутатських повноважень. Про це вона повідомила на своїй сторінці у фейсбуці, повідомляє УНІАН.

"Повідомляю, що подала заяву про дострокове припинення депутатських повноважень. Стан здоров‘я не дає мені можливості працювати у повну силу, а відлежуватись за спинами команди не звикла", - написала Луценко.

Вона додала, що завжди розглядала депутатський мандат як "велику відповідальність і можливість долучитися до розбудови країни". "Своєю основною місією бачила захист дітей і українських родин, боротьбу з домашнім насильством, захист прав людини", - зазначила парламентарій.

Крім того, Луценко наголосила, що пріоритетом її роботи як народного депутата також був захист державного суверенітету України. Вона подякувала своїм колегам і однодумцям за підтримку і співпрацю. "Залишаюсь членом команди партії "Європейська солідарність", - додала депутат.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні