Волинські підприємці поїхали до Адміністрації Президента, бо проти введення касових апаратів

0
2
Волинські підприємці поїхали до Адміністрації Президента, бо проти введення касових апаратів
В понеділок, 4 листопада, у Луцьку до обласної державної адміністрації з’їхалися підприємці Волині. Вони передали звернення до обласної влади та Президента України, у якому виступають проти введення касових апаратів для малого бізнесу.

Про це йдеться в сюжеті Суспільного Волині.

Представник підприємців Ігор Дельов розповів, що сьогодні працівники малого і середнього бізнесу збираються по всіх обласних центрах України та під Адміністрацією президента. Вони висловлюють своє невдоволення, тому що багато підприємців на спрощеній системі оподаткування зараз будуть змушені застосовувати розрахункові касові апарати.

"Друге – вводять електронний чек, по якому так само треба буде звітуватися. Дрібному підприємцю для того, щоб здійснювати таку діяльність і обслуговувати своє місце торгівлі, йому прийдеться звертатися до послуг бухгалтерів або об'єднуватися. Це, у свою чергу, значно підвищить ціну товару. В кінцевому результаті, споживач отримає за приблизним обрахунком від 10-30 % здорожчання товару", - розповів віє.

Четверо підприємців з Ковеля долучилися до акції в обласному центрі, серед них - Ігор Пініс. За його словами, штрафні санкції знищать малий бізнес.

Голова Волинської обласної організації приватних роботодавців торгівлі і комерційної сфери Тетяна Іовенко розповіла, що сьогодні з Волині до Адміністрації президента України поїхали 10 представників малого бізнесу краю.

Детальніше – в сюжеті.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні