Відомо, хто крав могильні плити з кладовища на Волині

0
8
Відомо, хто крав могильні плити з кладовища на Волині
Затримали підозрюваного у крадіжці могильних плит з кладовища на Волині.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив Павло Андрощук.

Нагадаємо, плити викрали з кладовища у селі Осмиловичі Іваничівського району.

Як зазначив автор допису, затриманий - 32-річний житель села Низкиничі.

"Він походить з віруючої сім'ї. Він і вся його родина займається встановленням могильних пам'ятників, їхня база на коровниках в селі Низкиничі. В одних людей крали, а другим людям ставили! Ось такий сімейний бізнес. В них завжди були найнижчі ціни на могильні пам'ятники, на що всі й велися. Вони роками займалися цим ганебним злодіянням, і все сходило з рук", – йдеться у повідомленні.

"Під час обшуку в нього знайшли газовий балончик, яким він скористався при нападі на свідка крадіжки в с. Осмиловичі, і погрожував вбивством, якщо щось скаже. Але цей свідок не з лякливих і впізнав його!" – пише Павло Андрощук.

Зі слів волинянина, у чоловіка також вилучили бус, яким він вивозив плити.

"Він не врахував, що в нас на кладовищі є відеонагляд, де все видно, як заїхав, як завантажив..." – додав чоловік і закликав усіх, могили чиїх родичів обікрали, звернутися в поліцію й дати покази.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні