--> Волинянин, у якого вилучили набої та детонатори, – під слідством через наркотики | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинянин, у якого вилучили набої та детонатори, – під слідством через наркотики

0
-3
Волинянин, у якого вилучили набої та детонатори, – під слідством через наркотики
Мешканця Іванич, в якого вилучили набої та детонатори до вибухових пристроїв, судитимуть ще й через наркотики.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волині.

Нагадаємо, у четвер, 30 жовтня, під час санкціонованого обшуку за місцем проживання раніше судимого 35-річного жителя селища Іваничі співробітники поліції вилучили 16 патронів до мисливської рушниці різного калібру, 35 патронів до малокаліберної зброї калібру 5,6 мм, один патрон до пістолета ТТ калібру 7,62 мм, та 20 електродетонаторів.

Небезпечні предмети чоловік зберігав у підвалі будинку.

Як зазначили в прокуратурі, щодо цього ж громадянина у суді перебуває кримінальне провадження про вчинення ним наркозлочинів – незаконного придбання, зберігання з метою збуту та збуту таблеток з умістом наркотичного засобу – бупренорфіну, а також незаконного придбання і зберігання канабісу.

Нині вирішується питання про повідомлення чоловікові про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 263 КК України, та про обрання йому запобіжного заходу.

Довідково:

Санкцією ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України за незаконне придбання й зберігання бойових припасів та вибухових речовин передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні