На Волині «BMW» збило велосипедиста

0
4
На Волині «BMW» збило велосипедиста
У четвер, 31 жовтня, на вулиці Привокзальна у Володимирі-Волинському автомобіль BMW збив велосипедиста. Потерпілого госпіталізували. За цим фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Волині.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 18 години. За кермом легковика перебував 25-річний місцевий житель. Водій, ймовірно, не врахував безпечної швидкості руху та допустив наїзд на зустрічного велосипедиста, 70-річного жителя Володимира-Волинського.

Внаслідок ДТП велосипедист отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували у відділення хірургії територіального медичного об’єднання.

За фактом порушень правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, до трьох років обмеження волі.

Нагадаємо, що у середу, 30 жовтня, поблизу села Литовеж Іваничівського району внаслідок ДТП за участю легковика та вантажівки загинуло троє людей.

Поліція Волині закликає громадян неухильно дотримуватися вимог правил безпеки дорожнього руху.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні