--> «Укртелеком» відключить усі вуличні таксофони | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Укртелеком» відключить усі вуличні таксофони

0
-4
«Укртелеком» відключить усі вуличні таксофони
Компанія «Укртелеком» вирішила з 1 лютого 2020 року припинити надання послуг фіксованого телефонного зв'язку за допомогою таксофонів.

За повідомляє прес-служба компанії, такий вид зв’язку є застарілим та не користується попитом.

Нині в Україні залишилося 4,8 тис. таксофонів, майже всі вони розташовані в містах. Згідно з даними компанії, по одному таксофону люди розмовляють десь 2,5 хв на добу.

«Якщо, наприклад, 2017 року щомісяця було близько 900 тис. хвилин розмов за допомогою таксофонів, то вже 2019-го – менш ніж 380 тис. хвилин. З огляду на доступність сучасних послуг: мобільний зв'язок, комунікатори, месенджери і таке інше, послуги таксофонів втратили значимість», – визнали в компанії.

Устаткування таксофонної мережі є застарілим та потребує ремонту, проте в Україні його не виробляють, що ускладнює його експлуатацію. «Упродовж років послуга таксофонів збиткова. З огляду на все це, «Укртелеком» ухвалив рішення про припинення з 01.02.2020 року надання послуг фіксованого телефонного зв'язку, що надається з таксофонів», – заявили компанія.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні