Диво сталося, – мама хворої на рак волинянки дякує за допомогу

0
-4
Диво сталося, – мама хворої на рак волинянки дякує за допомогу
Мама волинянки Тетяни Куценко Людмила Цимбалюк подякувала усім, хто допоміг її донці у боротьбі зі страшною недугою. Жінка повідомила, що лікування допомогло і Тетяна одужує.

Про це Людмила Цимбалюк написала на своїй сторінці у фейсбуці.

Нагадаємо, рік тому у молодої мами двох Тетяни Куценко виявили четверту стадію раку молочної залози. Жінка проходила лікування препаратом "Ібранс", який дав позитивні результати.

"Падаю на коліна перед всіма, хто був з нами цілий рік і допомагав моїй дочці. Ви витягли її з того з світу. Без вашої допомоги не сталося б цього дива. Метастази покинули її тіло. Вона жива, займається дітьми, має роботу. Таргентний препарат "Ібранс" зробив свою справу ідеально. Кошти величезні пішли, йдуть ще і зараз, але вона потрохи вчиться давати собі раду сама", – йдеться у дописі.

Проте на долю сім'ї випало ще одне нелегке випробування – у чоловіка Людмили Володимира Сівака виявили 4-ту стадію раку сліпої кишки з метастазами в печінці та легенях

"Сьогодні в Інституті Раку повинні були видалити пухлину. Не вдалося. Він пройшов три хімії. Але дива не сталося – пухлина перекрила кишку, сталась непрохідність.Терміново треба було робити операцію. Пухлина вросла в сусідні органи, видалити сказали зараз не можливо. Зробили стому і призначили хімію з додаванням таргентного препарату "Авастин" (бевацизумаб)" – пише жінка.

Усі таргенти надто дорогі, самостійно зібрати кошти сім'я не в змозі.

"Якщо хтось може нам допомогти,то я прошу це зробити. Ми будемо раді будь-якій сумі. Можливо, таргент Володі поверне життя так, як і доньці. Якщо пухлина під дією препарату зменшиться, її видалять", – додала Людмила Цимбалюк.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк 4731 2191 1495 7628 – Володимир Сівак.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні