--> Пасажирка показала кращого водія луцької маршрутки. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Пасажирка показала кращого водія луцької маршрутки. ФОТО

8
27
Пасажирка показала кращого водія луцької маршрутки. ФОТО
Лучанка розповіла про водія луцької маршрутки №9. Пасажирка була приємно вражена поїздкою: чоловік з повагою ставився до пасажирів та пішоходів на дорозі, професійно керував транспортним засобом, не порушував правил дорожнього руху і підвіз жіночку з інвалідністю, яку підібрав за кілька метрів від зупинки.

Про це Тетяна Олійник розповіла у фейсбук-спільноті "АвтоАндониЛуцька".

З цим водієм маршрутом №9 лучанка їхала в понеділок, 28 жовтня, в обідню пору. Проїхала певний відрізок дороги (з проспекту Відродження до Богдана Хмельницького), розповідає, і була приємно вражена його добротою та професійністю.

"Водій не влаштовував ніяких перегонів між водіями, аби якомога більше взяти пасажирів. Не тікав від старшої жінки-інваліда на милицях, яка була за декілька метрів від зупинки і просто очима просила її підвезти, бо іншого жесту вона не могла показати. Водій зрозумів, посміхнувся і відкрив двері в салон. Та жіночка виявилась з «характером», зразу ж з порогу образила тих людей, які намагалися їй допомогти зайти та присісти на сидіння, що відбулось і при виході в центрі біля Універмагу.

Я розумію, що всі ми різні і бувають різні ситуації в житті, але потрібно старатись поважати інших. Хочу подякувати Людині за його терпіння, чуйність, доброзичливість, милосердя, яке він проявляє до всіх учасників руху і максимально забезпечує комфорт та безпеку за час поїздки у маршрутці", – йдеться в дописі лучанки.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
27

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це Снітко Олександр - професійний водій, порядний чоловік, хороший батько та дідусь!
Відповісти
Так особисто знайомі . Насправді дуже порядна і добра людина.
Відповісти
А ще приємно,що є пасажири,які не лінуються написати хороший відгук про людину,яка їм навіть незнайома.
Завдячуючи таким людям і світ стає кращим.
Відповісти
Принаймні є кого ставити в приклад іншим водіям хамам-шумахерам!
Відповісти
Приємно
Відповісти
Думав "Заказуха". Приємно вражений. Моя маршрутка. Зверну увагу. Просто, до мене, ніхто ніколи і так не "наставлявся"(тіпа, попробуіали Б).
Відповісти
А по маршруту # 3 їхало бидло. Пасажир повідомив що на зупинці зупинитися. Проїхавши зупинку , їй відповів : сигналити треба бач я розмовляю. ..
Відповісти
Ооо, так, я згодна, що це хороший водій)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні