--> П'ять міфів про відбілювання зубів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

П'ять міфів про відбілювання зубів

0
5
П'ять міфів про відбілювання зубів
Багато людей мріють мати білосніжну голлівудську усмішку і відправляються на процедури із відбілювання зубів.

При цьому дуже важливо відокремлювати міфи від фактів, щоб не робити помилок, інформує t1.ua - Твій портал.

Це завжди безпечно


Є точка зору, що всі продукти для відбілювання зубів безпечні. У реальності, вони можуть пошкодити зубах. Хлорид натрію, який міститься в безрецептурних засобах по відбілюванню, зменшує щільність зубів і часто провокує їх травми. У деяких продуктах дослідники виявляли небезпечні токсини і субстанції, здатні викликати важкі опіки ясен.

Заради білосніжних зубів потрібно назавжди відмовлятися від вина або кави

Після процедури по відбілюванню зубів деякий час дійсно краще не вживати напої, які можуть змінити колір емалі, так як пори на зубах все ще відкриті. Але це зовсім не означає, що ви повинні назавжди відмовитися від кави або вина. Через кілька днів можна повернутися до улюблених напоїв.

Це дуже довга процедура


Дійсно, ще кілька років тому відбілювання зубів могло займати від двох до трьох годин. Але з розвитком технологій цей процес скоротився, і сьогодні в кабінеті професійного дантиста на відбілювання можуть витратити 20 хвилин.

Ця процедура є універсальною для всіх


У реальності, ефективність продуктів для відбілювання зубів залежить від кожної конкретної людини і від типу плям на поверхні його зубів. Крім того, враховується товщина емалі, структура зуба і вік. Тому вибір продуктів краще доручити досвідченому стоматолога.

Побічні ефекти неминучі


Дійсно, у процедур по відбілюванню зубів бувають побічні ефекти на зразок підвищеної чутливості або подразнення ясен. Однак вони не є обов'язковими. Якщо ліцензований професіонал проводить вам відбілювання зубів, то висока ймовірність того, що ви взагалі не зіткнулися ні з якими ускладненнями.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні