У мерії обговорили долю автентичних дверей у Луцьку

0
1
У мерії обговорили долю автентичних дверей у Луцьку
Луцькрада внесла зміни до програми реставрації автентичних дверей.

Про це стало відомо в середу, 30 жовтня, на пленарному засіданні чергової сесії Луцької міської ради.

Нагадаємо, в квітні депутати проголосували за реставрацію та збереження автентичних дверей та вікон в об’єктах культурної спадщини міста.

Йдеться про ряд історично цінних автентичних об’єктів, які потребують невідкладних реставраційних робіт за адресами: вул. Словацького,1; вул. Крилова, 3; вул. Кривий Вал, 32; вул. Лесі Українки, 7; вул. Ковельська, 18.

Зокрема, депутат Андрій Білан зазначив, що в проєкті програми потрібно замінити слово «реставрація» та «ремонт». Це, за його словами, технічна зміна.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: На яких вулицях Луцька відреставрують старі вікна і двері

Андрій Білан пояснив, що в положенні департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради немає повноважень виконувати реставраційні роботи. Тому, задля того, аби департамент ЖКГ нарешті розпочав роботи, потрібно змінити слово у програмі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні