У Луцьку вирішили не перейменовувати дві вулиці

0
-2
У Луцьку вирішили не перейменовувати дві вулиці
У Луцьку хотіли перейменувати відразу декілька вулиць, втім перед засіданням сесії питання про перейменування двох зняли з порядку денного.

Про це стало відомо у середу, 30 жовтня, на засіданні чергової сесії Луцької міської ради.

На засідання виносили проєкти рішення про перейменування вулиць: Боженка, Говорова, Нікішева, Федорова і Ярощука.

Так, вулицю Боженка у Луцьку запропонували назвати вулицею Магістральна, вулицю Говорова – на вулицю Павла Чубинського, Нікішева назвати на честь Михайла Вербицького, Федорова перейменувати на вулицю Воїнів –добровольців а Ярощука на вулицю Сергія Тимошенка.

Втім перед затвердженням порядку денного, депутат Микола Федік запропонув зняти проєкти рішень про перейменування вулиць Говорова та та Нікішева, оскільки на цих вулицях є багато об’єктів.

Депутат Євгеній Ткачук сказав, що перейменування вулиць ніяк не вплине на життя мешканців, втім завдасть труднощів підприємствам.

«Для юридичних осіб перейменування вулиць – це дуже великі труднощі, бо треба переробляти документи, акти, печатки і так далі», – виступив Ткачук.

Відтак ці питання зняли з порядку денного.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні