--> На Волині покарали двох водіїв, які поїхали через залізничний переїзд, коли наближався поїзд | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині покарали двох водіїв, які поїхали через залізничний переїзд, коли наближався поїзд

0
2
На Волині покарали двох водіїв, які поїхали через залізничний переїзд, коли наближався поїзд
Патрульні Ковеля притягнули водіїв до відповідальності - за грубе порушення Правил дорожнього руху. Двоє керманичів здійснили рух авто через залізничні переїзди попри сигнал світлофора.

Про це повідомили в пресслужбі патрульної поліції Волині.

Сьогодні вранці екіпаж патрульної поліції помітив як два автомобілі Volkswagen Caddy ігноруючи правила руху через залізничні переїзди, здійснили рух при увімкненому забороняючому сигналу світлофора при цьому грубо порушуючи Правила дорожнього руху.

Під час складання всіх необхідних матеріалів встановлено, що 26-річний водій керував автомобілем без відповідних на це документів та з метою уникнення адміністративної відповідальності, неодноразово пропонував неправомірну вигоду, на зауваження поліцейських припинити неправомірні дії не реагував та наполягав на своєму.

Інспектори викликали слідчо-оперативну групу, оскільки за пропозицію неправомірної вигоди службовій особі, передбачено кримінальну відповідальність згідно зі статтею 369 Кримінального Кодексу України.

На керманича патрульні винесли постанову за ч.1 ст. 126 КУпАП (керування без відповідних документів)

На обох водіїв патрульні склали протоколи за ч.2 ст. 123 КУпАП (В’їзд на залізничний переїзд у випадках, коли рух через переїзд заборонений, - тягне за собою накладення штрафу в розмірі п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з оплатним вилученням транспортного засобу у його власника чи без такого або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року з оплатним вилученням транспортного засобу у його власника чи без такого або адміністративний арешт на строк від семи до десяти діб з оплатним вилученням транспортного засобу у його власника чи без такого.)
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні