У Луцьку небайдужий рибалка виявив на Теремнівських ставках заборонені знаряддя

0
-3
У Луцьку небайдужий рибалка виявив на Теремнівських ставках заборонені знаряддя
28 жовтня 2019 року до Волинського рибоохоронного патруля надійшло повідомлення від небайдужого рибалки про заборонені знаряддя лову на ставку на вулиці Теремнівській у Луцьку Волинської області, що належить до природно-заповідного фонду.

Про це повідомили в пресслужбі Рибоохоронного патруля Волині.

Державні інспектори рибоохорони одразу виїхали на вказане місце події. Під час обстеження водного об’єкта порушників не зафіксовано. У водоймі виявлено заборонені знаряддя – два безгосподарські ятери. Завдяки дзвінку громадянина та оперативним діям рибпатрульних не було завдано шкоди рибному господарству. Складено акти виявлення безхазяйного майна, заборонені знаряддя лову вилучено.

«Ми вдячні кожному небайдужому рибалці за активну позицію у сфері збереження рибних запасів. Закликаємо громадськість і надалі інформувати рибоохоронний патруль про порушення правил рибальства. Ваша інформація є дуже цінною в нашій роботі»,- повідомили у Волинському рибоохоронному патрулі.

В Управлінні Держрибагентства у Волинській області функціонує телефонна «гаряча лінія»: (067) 360 78 40. Про порушення правил рибальства та порядку придбання чи збуту риби прохання повідомляти за вказаним номером телефону.

Довідково:

Теремнівські ставки — гідрологічна пам'ятка природи місцевого значення в Україні. Розташована в межах східної частини міста Луцька, при вулиці Теремнівській. Створена з метою збереження двох штучних водоймищ (ставків), які відіграють важливу роль у регуляції гідрорежиму р. Сапалаївки (притока р. Стир).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні