З Луцького зоопарку викрали птахів. ФОТО

0
1
З Луцького зоопарку викрали птахів. ФОТО
У Луцьку із зоопарку невідомі викрали птахів.

Про це повідомили на сторінці підприємства у фейсбуці.

"На жаль, розпочинаємо цей ранок із вкрай неприємної новини. На територію КП "Луцький зоопарк" проникли злодії. О 06.40 охоронець, здыйснюючи черговий обхід, зателефонував до директорки підприємства Людмили Денисенко і повідомив, що пошкоджені двері вольєру, де проживали зеленокрилі ара. О 07.00 керівник уже була на місці, а разом із нею – і правоохоронці, яких повідомили про злочин", – йдеться у повідомленні.

Наразі тривають слідчі дії, поліція переглядає записи з камер спостереження.

Разом із тим керівництво зоопарку звертається до усіх небайдужих з проханням допомогти у пошуках пернатих.

"Вони мають особливі прикмети. І може трапитися так, що саме хтось із вас побачить охочих продати ар чи тих, хто їх придбав. Отож, у папуги-самочки відсутнє оперення. Це – наслідок стресу, який вона пережила через смерть партнера. А у самця, якого нам у червні подарував зоопарк "Лімпопо", немає хвоста. Птах ще дуже молодий, тож пір’я там наразі просто не виросло.

П.С. Хочемо вірити, що зловмисників знайдуть, і вони отримують покарання, а наші ари повернуться додому, аби знову тішити відвідувачів зоопарку", – зазначили на сторінці звіринцю.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні