Небайдужих волинян просять допомогти важкохворій виховательці

0
8
Небайдужих волинян просять допомогти важкохворій виховательці
Волинян просять допомогти зібрати кошти на операцію для важкохворої жінки.

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" написав Павло Мельник.

"В нашої односельчанки, яка працює вихователькою в дитячому садочку, Оксани Володимирівни Поліщук(Литвинець), є дуже серйозні проблеми зі здоров'ям, які потрібно терміново вирішувати. Мова йде про серйозну операцію на серці, яка врятує життя Оксані. Вартість такої операції 200 тисяч гривень. Ці кошти потрібно зібрати в найкоротший термін", - йдеться у дописі.

"Я особисто знаю цю родину, в яку прийшла біда. І від усього серця хочу допомогти. Я знаю, як тяжко живеться Оксані, адже вона вже багато років є сиротою. Маючи проблеми з серцем наважилася народити дитину, яку назвала Вікторія. Чоловік Оксани покинув її з дитиною і тому вона змушена була повернутися до батьківської хати у рідному селі Старий Чорторийськ (Маневицький р-н,. Волинська обл.)", - додає Павло Мельник.

Реквізити для допомоги: № картки: 5168 7573 8016 7124 Поліщук Оксана Володимирівна.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні