Луцька міськрада успадкує все майно Прилуцької сільської ради

0
1
Луцька міськрада успадкує все майно Прилуцької сільської ради
Із 30 жовтня 2019 року відбудеться завершення процедури приєднання Прилуцької ОТГ до Луцька. Повноваження Прилуцької сільради, як юридичної особи, припинять шляхом приєднання до територіальної громади Луцька.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів сьогодні, 28 жовтня, повідомляє ІА "Волинські новини".

За словами директора юридичного департаменту Луцької міської ради Наталії Юрченко, з 30 жовтня повноваження юридичної особи припинять шляхом приєднання територіальної громади до Луцька. Тож потрібно провести процедуру припинення повноважень Прилуцької сільської ради, як юридичної особи. Таким чином, Луцька міська рада буде правонаступником всього майна Прилуцької сільської ради.

Також вона зазначила, що однією із умов процедури є створення комісії з реорганізації Прилуцької сільської ради. Ця комісія матиме повноваження щодо інвентаризації основних засобів сільради тощо.

Так, луцькі депутати рекомендували на сесії затвердити форми передавальних актів майна і документів, що нагромадились в результаті діяльності Прилуцької сільської ради.

«Процедура приєднання фактично завершена. І 30 жовтня буде оприлюднено відповідний документ», – резюмував голова профільної комісії, депутат Борис Смаль.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні