Волинський футболіст Романчук не потиснув руку поляку, який називав його бандерівцем

0
-4
Волинський футболіст Романчук не потиснув руку поляку, який називав його бандерівцем
27-річний український півзахисник «Ягеллонії» Тарас Романчук, який прийняв в лютому 2019 року польське громадянство, демонстративно не потиснув руку капітанові «Вісли» Домініку Фурману перед матчем 13-го туру чемпіонату Польщі.

Про це пише Спортua.

Нагадаємо, Романчук переїхав до Польщі в 2014 році, а в 2016-му його визнали найкращим опорним півзахисником Екстракласи, хоча ще п’ять років тому він виступав на обласному рівні за команду рідного міста «Ковель».

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Футболіст з Волині розказав, як поляки ставляться до приїжджих українців.

Таким чином капітан «Ягеллонії» помстився своєму давньому кривдникові. У лютому під час матчу 22-го туру минулого сезону чемпіонату Польщі Фурман назвав Романчука «бандерівцем».

Тоді справою зайнялася Федерація футболу Польщі, в результаті чого обидва гравці випустили спільну заяву і пообіцяли, що подібні інциденти не повторяться.

До слова, «Ягеллонія» в останньому матчі програла «Віслі» з рахунком 1:3.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Волинський футболіст отримав польське громадянство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні