«Задоволений грою, яку показала команда», – головний тренер «Волині». ВІДЕО

0
3
«Задоволений грою, яку показала команда», – головний тренер «Волині». ВІДЕО
Головний тренер луцької футбольної команди «Волинь» Андрій Тлумак, попри мінімальну перемогу в останньому матчі першого кола, грою своїх підопічних із «Минаєм» задоволений.

Про це він сказав на післяматчевій пресконференції, інформує офіційний сайт ФК «Волинь».

Нагадаємо, ФК «Волинь» завдяки голу-красеню Дениса Кожанова здобув п’яту перемогу в чемпіонаті України з футболу, здолавши в Луцьку ФК «Минай» із рахунком 1:0.

«Зіграли дуже строго, тому що розуміли ціну цього матчу. Нам потрібні були три очки, і ми грали з командою, яка була вища за нас. Тому ми десь не так сильно розкривалися, як у минулих матчах», – пояснив Андрій Тлумак.

Він зазначив, що задоволений грою, яку показала команда.

«Ми створили досить багато моментів. Ми могли ще забити, але у трьох очках ніякої різниці немає – чи 1:0, чи 5:0. Тому я дякую команді і вітаю усіх з перемогою».

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Як волиняни святкували перемогу рідної команди над «Минаєм». ФОТО

Щодо складу на гру, головний тренер зазначив, що в команді йде ротація.

«Міха починав з «Гірником-Спортом», сьогодні вийшов Валерій Болденков, добре себе проявив. У нас немає такого, що лише один грає чи інший, ви самі бачите, що у нас люди міняються, ніяких проблем немає, і Міха молодець, здорово працює – все нормально. Вирішальна роль виходу Климця? Ну, напевно, якщо ми забили з його передачі!» – сказав Андрій Тлумак.

Він додав: «У Курка була мікротравма, але ми все одно планували міняти. Наступний матч він пропускає через жовті картки, тому ми хотіли спробувати інші схеми. Я думаю, що все нормально, це є робочий процес, коли люди міняються, травмуються. Це футбол, контактний вид спорту, і тут без травм неможливо. Найголовніше, щоб не було м’язових травм – тоді ми будемо робити претензії собі. А якщо механічні, удари – це футбол».

Фото Володимира ЛУК’ЯНЧУКА

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні