--> Волинський письменник видав роман у віршах | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинський письменник видав роман у віршах

0
-2
Волинський письменник видав роман у віршах
У видавництві «Зелений пес» вийшла друком книга волинського письменника Віталія Клімчука «Подвійний стандарт».

Про це йдеться на сторінці видавництва у фейсбуці.

«Подвійний стандарт» – роман у віршах, що оформлені в особисті сповіді, зазначають видавці.

«Ця книга істотно відрізняється від сучасних українських новинок в літературі. Та суть навіть не у подачі. Цей самобутній текст дає змогу зрозуміти витоки людської лицемірності, народженої законами сучасного суспільства. Наче лакмусовий папірець, книга проявляє межі людської духовності та гріховності. Залишається лише одне питання: чи готовий читач на відвертий діалог (сповідь) із собою?» – йдеться у дописі.

Довідково. Віталій Клімчук – журналіст, письменник, кінематографіст (сценарист, режисер), народознавець, драматург. Автор сценаріїв та режисер майже ста документальних фільмів, народознавчих видань «Празники в гості», «Ярмарок», «Зимові свята», «Сором» (народна сороміцька творчість), збірника кумедних історій «Іменини у Горпини», книги драматичних творів для дітей «Рукавичка невеличка», засновник першого в Україні Фестивалю приймаків, один із засновників творчої фірми «Ідея». Нині працює заступником директора Волинського обласного науково-методичного центру культури.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні