Волинянин, який хоче повернути колишню, вирішив завершити участь у відомому шоу

0
-1
Волинянин, який хоче повернути колишню, вирішив завершити участь у відомому шоу
Шачанин Роман Шепель разом з дівчиною Марією Свиридовою беруть участь в другому сезоні шоу «Екси» на Новому каналі.

У випуску, що транслювався в п'ятницю, 25 жовтня, хлопець добряче посварився з своєю колишньою, з якою й намагається відновити стосунки, пише "Таблоїд Волині".

Спершу партнери мали вибрати образливі характеристики партнерів. Марія без вагань написала «Егоїст», Роман з цим повністю погодився.

Потім всіх пар-учасниць перемішали між собою, тому випробування довелося проходити з партнерами суперників. На останньому ж завданні пари повернули. Роман та Марія відмовилися від виконання завдання, адже посварилися просто на паркеті перед виконанням танцю танго.

Перед фіналом Роман зібрав валізи, адже не сподівався після такого залишитися в проєкті. Проте пару врятувало те, що цього тижня нікого не вигнали.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні