Історія особливої Марійки з Волині, або Як живе немовля, від якого відмовилися батьки

8
4
Історія особливої Марійки з Волині, або Як живе немовля, від якого відмовилися батьки
Розповіли, як в будинку дитини живе 3-місячна Марійка з Нововолинська, від якої відмовилися батьки і навіть бабуся.

Про особливу дівчинку розповіли у сюжеті телеканалу "Аверс".

3-місячна Марійка, яка народилася в пологовому Нововолинська з вадами ручок, перебуває у Волинському спеціалізованому Будинку дитини, де чекає на нову родину.

З перших днів життя Марійка стала непотрібною своїм батькам. 29-го липня маля привезли до Волинського обласного спеціалізованого будинку дитини. Маючи лише 17 днів від народження, крихітка була найменшою та особливою дівчинкою серед інших діток, які тут вже були.

"Спокійна, гарно їсть, дуже гарна. Хочеться плакати, але що зробиш. Може потрапить в хорошу сім'ю", – говорять працівники.

Директор дитячого будинку Володимир Алєйніков розповів, що попри дзвінки та бажання допомогти, батьків для дівчинки поки що не вдалося знайти. Але надія на те, що Марійка знайде свою сім'ю все ж є.

"Багато телефонують, питають чи можна провідати. Днями питалися чи можна усиновити. Дзвонили навіть з Київської міської ради небайдужі люди, які турбуються про цю дитину, питають про стан здоров'я. На сьогоднішній день допомоги не треба. Але я знаю, в наш час є протези, які одягають на руки. Люди готові допомогти", – сказав він.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Рідні батьки Вам добре спиться в ночі????....
Відповісти
А ви не судіть. Може вони все життя спати не зможуть.
Відповісти
Якби не могли спати, то вже б давно забрали дитину додому-совість би загризла.
Відповісти
Рідні батьки знімали "стрес" на відпочинку за кордоном. Бог є на світі. Не факт,що вони ще зможуть мати дітей.. А Марійка обов'язково знайде свою сім'ю.
Відповісти
Які жорстокі люди!!! і батьками назвати не можна. Стадо.
Відповісти
Мені подобається,а ви не судіть .це певно так звана «мама» сидить і відписує. Ніхто вас не судить,все розсудить Бог. Життя бумеранг і він дуже швидко повертається. Дуже шкода Марію,я сама в липні тільки народила і не розумію ,як можна відмовитись від своєї дитини,коли вона ще більше потребує турботи і підтримки. Не буду бажати зла так званим батькам,але на спокій у серці тепер нехай не надіються!!! Тепер потрібно молитися,щоб дитя знайшло батьків,дійсно батьків,які попри все будуть любити її і допоможуть їй в тому жорстокому житті вижити!
Відповісти
Як можна відмовитись від власного витвору,впевнена,що прийде час каяття, але вже буде пізно що небудь змінювати.Родина заплатить за свій вчинок високу ціну.
Відповісти
Я на третьому місяці вагітності.Перед тим,як пройти тест на можливі патології у дитинки,ми з чоловіком просто сіли і обсудили все ,і обоє категорично проголосували "за"-дитинку лишаємо що б не було.Вона ж нас вибрала,у неї вже сердечко стукотить...І ось прийшли результати...Є вірогідність,що дитинка може народитись із синдромом дауна.Лікар почав радити куди іти,які ще аналізи і тести зробити,щоб переконатись.Сказав,щоб ми не нервували,на що ми відповіли"А ми і не нервуєм,ми залишаємо нашу дитинку".Скажу відверто,що прийняття цього рішення було легким,натуральним і однозначним.Справа в тому,що ніхто і ніколи стопроцентно не запевнить вас у тому,що в дитинки немає жодних відхилень.
Смішно слухати, яка ж то трагедія у батьків.Самі батьки-то суцільна трагедія.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні