«Я зі зброєю стояв біля вікна своєї хати», – Пащенко про підпал ресторану «Patio di Fiori»

0
-2
«Я зі зброєю стояв біля вікна своєї хати», – Пащенко про підпал ресторану «Patio di Fiori»
Луцький ресторатор Володимир Пащенко пояснив, чому відразу не приїхав в готельно-ресторанний комплект «Patio di Fiori», коли той підпалили.

Про це він розповів у програмі «Підсумки дня» на телеканалі «Аверс».

Ведуча телепроєкту Ірина Кудря поцікавилася в Пащенка, чи знайшов він відповідь у інциденті з підпаленням ресторану «Patio di Fiori».

Володимир Митрофанович зазначив, що окрім ресторану, в 2014 році йому спалили автомобіль.

«Хіба тільки в мене палили щось? Це пережити важко. Я, як сьогодні, пам'ятаю ту ніч. Мене запитували, чому в 3-4 ночі я не був на згарищі. Я зі зброєю стояв біля вікна своєї хати, бо не знав, чи прийдуть палити хату», – пояснив ресторатор.

Ведуча поцікавилася, чи підозрював Володимир Митрофанович когось у підпалі його комплексу. На це він сказав, що спершу на думці було лише одне прізвище.

«На емоціях ти можеш називати багато прізвищ. У той час у мене було тільки одне. Але коли емоції вляглися, коли я на це подивився збоку, я вже не був таким категоричним. З часом воно все розвиднюється і стає трішки інакше. В емоційному пориві в мене складалося все чітко і ясно: хто, що, як і за що. Але зараз я вже не такий впевнений», – додав Пащенко.

Нагадаємо, в ніч на понеділок, 24 липня 2017 року, загорілося приміщення готельно-ресторанного комплексу «Patio di fiori», що у Луцьку на вулиці Кравчука.

За словами очевидців,біля 2 години ночі повз будівлю проїжджав автомобіль. Невідомі вийшли з нього і кинули якийсь предмет у вікно ресторану. Стався вибух, приміщення загорілося.

Перед тим невідомі – очевидно, що спільники нападників – під приміщенням спорткомплексу «Олімпія» підпалили чотири автомобільні покришки. Доки охоронці гасили цей вогонь - зловмисники підпалили ресторан.

Пожежники гасили пожежу більше години. Роботу ускладнювала складна конструкція даху і велика кількість дерев’яних елементів будівлі. Рятувальники мусили зривати з даху металочерепицю, що уповільнювало процес гасіння вогню.

Зі слів рятувальників, згоріло більше 400 квадратів приміщення.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні