У волинському місті в магазині поцупили гроші з каси: камери зафіксували злодія

0
5
У волинському місті в магазині поцупили гроші з каси: камери зафіксували злодія
24 жовтня у Нововолинську трапилася крадіжка в магазині «Бульвар», що на бульварі Шевченка. Із каси поцупили тисячу гривень. Камери відеоспостереження, які встановили за два дні до злочину, зафіксували момент крадіжки.

Про це повідомляє "Буг".

Ввечері продавець виявила недостачу при перерахунку грошей. На місце викликали поліцію.

Як розповів начальник Нововолинського відділення поліції Сергій Галащук, на дзвінок до магазину виїхала слідчо-оперативна група. Особу злодія встановили і 25 жовтня зранку доставили в відділок.

Поцупив тисячу гривень 34-річний уродженець Ковеля, який мешкає в Нововолинську. Раніше не судимий, викрадені кошти повернув.

До ЄРДР внесені відомості за ч.1 ст.185 КК України. Чоловік розкаявся у вчиненому, але буде притягнений до кримінальної відповідальності. Міру покарання призначить суд.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні