У Луцьку хочуть збільшити видатки на реабілітацію атовців

0
2
У Луцьку хочуть збільшити видатки на реабілітацію атовців
У Луцьку планують внести зміни до програми соціальної підтримки учасників бойових дій, зокрема, збільшити кошти на психологічну реабілітацію.

Про це йшлося 25 жовтня під час засідання постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови, повідомляє ІА "Волинські новини".

На розгляд членів комісії був винесений проєкт рішення про внесення змін до комплексної програми соціальної підтримки учасників бойових дій, бійців-добровольців, членів їхніх сімей, а також сімей загиблих (померлих) військовослужбовців, які зареєстровані в Луцьку, на 2018-2020 роки.

Як зазначила заступниця директора департаменту соціальної політики Тетяна Янчук, відповідно до рішення комісії учасників АТО в програму пропонують внести зміни. Зокрема, передбачають збільшити бюджетні видатки на забезпечення відпочинку із проведенням психологічної реабілітації воїнів АТО/ООС на 325 тисяч гривень. Це планують зробити, зменшивши фінансування на інші статті програми.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні