Ексклюзивні подробиці ювілейного конкурсу «Міс Принцеса України»

0
1
Ексклюзивні подробиці ювілейного конкурсу «Міс Принцеса України»
2 листопада у Луцьку відбудеться Мега Гранд Фінал ювілейного, десятого Національного конкурсу «Міс Принцеса України» 2019.

30 красунь позмагаються за головний грошовий приз та корону. Цьогоріч географія учасниць вийшла за межі країни: одна з дівчат – українка африканського походження.

Представниця від Волині теж є. А ще, так як цього року конкурс 10й, ювілейний, то і титулів для дівчат також буде аж 10.

- У Луцьку особливі, щирі глядачі, - каже генеральний продюсер конкурсу Олександр Главацький. – За 10 років ми пересвідчилися, що на Волинь залюбки приїздять учасниці звідусіль, тут немає мовних конфліктів, бо всю Україну об’єднує краса.


Ведучими на Мега Фіналі буде команда-переможець 3-го сезону Ліги Сміху - Загорецька Людмила Степанівна та хедлайнер конкурсу Світлана Тарабарова.

Заспівають для гостей заслужена артистка України Ірина Шабан та заслужений артист естрадного мистецтва України Сергій Скулинець. А камеді шоу Vip Тернопіль гарантують хороший настрій. Шоу триватиме три години.

- Наших гостей чекає запальна програма. Вперше цього року не приїде Діма Коляденко, проте буде інша родзинка: всі артисти та ведучі – україномовні. І пісні теж лунатимуть українською, - каже Олександр Главацький. – А найбільший сюрприз ми приготували для когось із глядачів: власник квитка на 10 місце 10 ряду отримає золотий подарунок від нашого партнера – ювелірного дому ZARINA.

Традиційно красуні матимуть чотири виходи: у футболках з логотипом конкурсу, на якому розкажуть про себе, також у коктейльних та весільних сукнях, і в купальниках. Поки триває підготовка, красуні мешкають у готельно-ресторанному комплексі «Зелений гай». А зірок прийматиме готель Patio di Fiori.

Призовий фонд конкурсу становить 300 000 гривень, так що боротьба точно буде непростою. У честь ювілею конкурсу два місця членів журі займуть волиняни – ресторатор, громадський діяч Володимир Пащенко та шоумен Сергій Скулинець.

Переможниця конкурсу отримає корону, титул «Міс Принцеса України» 2019, грошовий приз та представлятиме Україну на міжнародному конкурсі Miss Princess of the World.

Квитки можна купити в касі Драмтеатру, ціна від 200 до 300 грн.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні