Нардепи зі «Слуги народу» підтримали позицію Зеленського щодо підписання «формули Штайнмаєра» – Рубльов

1
-2
Нардепи зі «Слуги народу» підтримали позицію Зеленського щодо підписання «формули Штайнмаєра» – Рубльов
Президент шукає шляхи припинення війни та робить усе, аби перевести переговори в нормандський формат.

Про це заявив народний депутат України В’ячеслав Рубльов під час виступу на сесії Волинської обласної ради.

У четвер, 24 жовтня, на сесійному засіданні Волиньради одним із питань порядку денного стало звернення обранців громади до Президента України щодо недопущення капітуляції України за так званою «формулою Штайнмаєра». Як відомо, через підписання «формули Штайнмаєра» Президента України звинувачують у тому, що держава капітулювала та пішла на поступки Росії.

Висловити думку щодо цього питання запросили і народних депутатів, які обиралися від Волині.

За словами В’ячеслава Рубльова, на засіданні фракції «Слуга народу» постійно відбуваються дискусії щодо тих чи інших рішень Президента. Але нардепи підтримали позицію гаранта щодо підписання «формули Штайнмаєра».

«Своїм рішенням Президент хоче перевести переговори в нормандський формат. Ми ж відстоюємо те, аби на нашу державу не було тиску ні від східних, ні від західних партнерів, які хочуть за рахунок України вирішити свої фінансові питання. Адже ми знаємо, що санкції, які впровадили, б’ють не тільки по російській економіці. Але це та ціна, яка платять наші європейські партнери за те, що Україна відмовилася від ядерної зброї, і вони повинні нас захищати. Ми будемо тими запобіжниками, які стоятимуть на заваді тиску», – зазначив народний депутат.

Він переконував депутатів Волинської обласної ради, що Президент України робить усе можливе, аби в нашій державі запанував мир. На переконання В’ячеслава Рубльова, війну потрібно припиняти, але для цього треба знайти шлях до того, щоб повернути країну до миру.

«І Президент шукає цей шлях, адже він відповідає за зовнішньополітичний напрям розвитку нашої країни, – запевнив Вячеслав Рубльов. – Мир повинен бути, але він повинен бути на наших умовах. Тому вважаю, що ті перемовини, які буде проводити Президент, сприяють завершенню війни та початку миру. Ми ж з вами ті люди, які не дадуть прийняти ті речі, які позбавлять Україну суверенітету».


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЗРАДНИКИ!!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні