--> Бюджетом Волиньради займатиметься ще одна людина | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Бюджетом Волиньради займатиметься ще одна людина

2
0
Бюджетом Волиньради займатиметься ще одна людина
Депутати Волиньради на голосуванні підтримали зміни до складу постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики.

Про це йшлося 24 жовтня під час засідання 25-ї сесії Волинської обласної ради, пише ІА Волинські новини.

Передбачено, що до бюджетної комісії увійде депутат Володимир Яренчук.

Попередньо обранець громади вийде зі складу постійної комісії облради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, паливно-енергетичного комплексу, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства.

Нагадаємо, що до складу комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики входять голова комісії Михайло Імберовський, Олександр Бик, Володимир Бондар, Анатолій Бусько, Анатолій Грицюк, Валерій Діброва, Людмила Кирда та Андрій Турак.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сумно, що голова комісії - імберовський - австрійський заробітчанин і географ за фахом, випускник луцького учительського інституту. Тут є розумні люди, яким він навіть в підметки не годиться - Турак, Діброва, Яренчук. Навіть Кирда... Тільки не австрійський лакей.
Відповісти
"Супербюджетна"комісія!!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні